Deze deal is niet meer beschikbaar 0

Deze deal is niet meer beschikbaar


Deze deal is niet meer beschikbaar

London is calling! Deze populaire Engelse stad wordt jaarlijks door toeristen van over de hele wereld bezocht en dat is niet voor niets. Je kunt gezellig winkelen in Oxford Street, een bezoek brengen aan Buckingham Palace, foto’s maken van de Big Ben en Londen bekijken vanuit de London Eye. Er is enorm veel te doen in deze wereldstad, zodat je je geen moment zult vervelen. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Londen en weer terug en je verblijft 2 of 3 nachten in het Mowbray Court Hotel. Iedere ochtend wordt er een typisch Engels ontbijt geserveerd en daarna kun je heerlijk op eigen houtje de stad gaan verkennen.

Deze deal is inclusief

 • 2 of 3 overnachtingen
 • Dagelijks ontbijt
 • Retourvlucht Amsterdam - Londen (Easyjet)
 • 1x handbagage per passagier
 • Reserveer nu deze vakantie en ontvang 2 cadeaubonnen. Eén van € 50,- en één van € 25,- per boeking. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2018.

Londen

Deze wereldstad is een aaneenschakeling van bezienswaardigheden. De bekende rode dubbeldekkers, Buckingham Palace en de Big Ben zijn slechts een paar voorbeelden van de vele bezienswaardigheden van Londen. Ook kun je er geweldig winkelen! Hieronder worden enkele trekpleisters toegelicht.

Big Ben | Wanneer je aan Londen denkt, denk je al snel aan de Big Ben. Deze naam wordt vaak voor de toren gebruikt, maar eigenlijk is de Big Ben de naam van de grote klok die in de toren hangt. De naam van de 97 meter hoge toren is de Elizabeth Toren en deze maakt deel uit van het Palace of Westminster. In dit gebouw komt het parlement van Engeland dagelijks bijeen. De toren draagt de naam Elizabeth Tower sinds 2012, naar aanleiding van het diamanten regeringsjubileum van koningin Elizabeth II, de langstzittende vorst van het Verenigd Koninkrijk. Hiervoor heette de toren St. Stephen’s Tower. Helaas is het voor toeristen niet mogelijk om de klokkentoren van binnen te bezoeken. Wel kun je de Big Ben natuurlijk van buiten bewonderen.

Buckingham Palace| Buckingham Palace is de officiële residentie van de Koningin van Engeland en is zonder twijfel een van de bekendste bezienswaardigheden van Londen. Een waar fenomeen dat bijna iedereen wel kent, is het wisselen van de wacht. Iedere dag van april tot en met juli en hierna om de dag, wordt de Queen’s Guard om 11.30 uur afgelost. Deze ceremonie duurt 45 minuten. Jaarlijks komen miljoenen toeristen naar het prachtige paleis om deze wisseling van de wacht te bekijken en om een glimp van de Koningin op te vangen. Hoe je kunt weten of de Koningin aanwezig is, is makkelijk te zien. Dan wappert namelijk de Koninklijke vlag aan de vlaggenstok op het dak. Wanneer ze niet aanwezig is, is de Union Jack hier te zien.

Tower Bridge | Deze 244 meter lange Victoriaanse brug over de Theems is de bekendste brug van Londen en werd in 1894 gebouwd. Al sinds de bouw is de brug een belangrijk verbindingspunt tussen de twee delen van Londen. Vandaag de dag lopen er dagelijks zo’n 40.000 mensen over de brug. De brug bevindt zich naast de Tower of Londen en biedt plekken waarvandaan je geweldige foto’s van de stad kunt maken. In de avond is de Tower Bridge prachtig verlicht.

London Eye | Wil je Londen eens vanuit een ander perspectief zien? Bezoek dan de London Eye! Dit 135 meter hoge reuzenraad biedt een spectaculair uitzicht over een groot gedeelte van de stad. Met helder weer kun je zelfs tot 40 kilometer ver kijken en zie je onder andere drie luchthavens, dertien voetbalstadions, zeven graafschappen en 36 bruggen over de Theems. Een behoorlijk indrukwekkend uitzicht dus en zeker de moeite waard om eens een ritje te nemen wanneer je in Londen bent!

Winkelen | Londen behoort tot één van de meest toonaangevende modesteden ter wereld. Wil je graag winkelen? Bezoek dan Oxford Street, Regent Street en Bond Street want in deze straten zijn alle grote merken vertegenwoordigd. Daarnaast mag je als echte shopliefhebber een bezoek aan Harrods, het meest luxe warenhuis van Londen, natuurlijk niet missen!

Persoonsgegevens

LET OP: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kun je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul al je namen in, in overeenstemming met je paspoort. Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je paspoort. 


0 personen kijken naar deze deal

Kies een aankomstdatum

  Laagste prijs
  Beschikbaar
  Niet beschikbaar

Mowbray Court Hotel

 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Bibliotheek
 • 24-uursreceptie
 • Bagageopslag

Op 1 km van de Stamford Bridge ligt het Mowbray Court Hotel in Londen. Chelsea FC ligt op 1.1 km en expositiecentrum Olympia op 1.3 km afstand. Vlakbij het hotel is er een metrostation. De kamers zijn in 2016 gerestaureerd en hebben een eigen badkamer.


Aanvullende informatie

 • Deze reis wordt aangeboden en uitgevoerd door Interfact Travel. De uiteindelijke bevestiging en reisbescheiden zal Interfact Travel uiterlijk twee weken voor aanvang van de reis per email toesturen.
 • Traveldeal.nl handelt als tussenpersoon. Interfact Travel is verantwoordelijk voor de uitvoering van de reis en alle onderdelen hiervan.
 • Interfact Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Calamiteitenfonds is verplicht en bedraagt €2,50.
 • Als regel voor de vluchttijden geldt minimaal dat je of in de ochtend heen vliegt en in de ochtend ook terug vliegt, in de middag heen vliegt en tevens in de middag terug vliegt of in de avond heen vliegt en tevens in de avond terug vliegt.
 • Het kan zijn dat je vanaf een andere luchthaven in Londen vertrekt dan waarop je bent geland. Controleer de reisbescheiden goed voordat je vertrekt, zodat je op de juiste luchthaven staat.
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden van Interfact Travel te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van Easyjet van toepassing.
 • Dit arrangement is gebaseerd op een bezetting van twee personen op de kamer. Bij een lagere bezetting wordt een eenpersoonstoeslag van 50% in rekening gebracht.
 • In geval van annulering, wijziging of als je niet komt opdagen (no-show) wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
 • Voor de boeking van dit arrangement worden boekingskosten van €24,95 in rekening gebracht.


Faciliteiten

WiFi

WiFi beschikbaar

Ja, gratis

Huisdieren

Huisdieren toegestaan

Nee

Parkeren

Parkeerplaats bij hotel

Nee

Overige kosten

Eenpersoonstoeslag

50%

Boekingskosten

€24,95

Calamiteitenfonds

€2,50 per boeking (verplicht)

Toegankelijkheid

Lift

Ja

Rolstoeltoegankelijk

Nee

Restaurant

Restaurant

Ja

Transfer

Transfer inbegrepen?

Nee

Receptie

Check-in

15:00 - 00:00

Check-out

11:00 - 12:00

Openingstijden

00:00 - 00:00

Kamers

Aantal kamers

138

Belasting

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.
Deze bedraagt € 1,70 per kamer per nacht en moet worden voldaan in het hotel.Mowbray Court Hotel
28-32 Penywern Road
SW5 9SU Londen (gb)
Deze deal Andere deals

Volg ons op: