Deze deal is niet meer beschikbaar 0

Deze deal is niet meer beschikbaar


Deze deal is niet meer beschikbaar

Verblijf 3 dagen in het Fletcher Hotel Restaurant Hellendoorn ligt in de provincie Overijssel en vlakbij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Een ideaal startpunt dus voor een lange wandeling en/of fietstocht door de prachtige natuur. Ga je liever een middag winkelen of een dagje cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan de dynamische stad Zwolle. Deze plaats heeft een historische binnenstad met een groot aanbod aan winkels, restaurants, kroegen en verschillende musea, zoals het Stedelijk Museum. Voor een dagje pretpark kun je prima terecht bij Avonturenpark Hellendoorn, waar zowel jong als oud zich heerlijk zal vermaken. Bij Fletcher Hotel Hellendoorn ervaar je de echte Twentse gastvrijheid. Het hotel - met meer dan 100 jaar historie - verzorgt dagelijks een uitgebreid ontbijt voor je. Bij dit arrangement is tevens één 3-gangendiner inbegrepen, waarbij er ingrediënten uit het Twentse platteland worden gebruikt. Dat wordt genieten in Hellendoorn!

Deze deal is inclusief

 • 2x overnachting in Fletcher Hotel Hellendoorn
 • 2x ontbijt
 • 1x 3-gangendiner

Zwolle

De hoofdstad van Overijssel kent een rijke cultuurhistorie waardoor je mooie wandelroutes kunt lopen. Wandel bijvoorbeeld langs de oude grachten waar je de geschiedenis kunt zien van de Hanzestad met de Hanze pakhuizen en statige gevelpanden. Daarnaast heeft Zwolle een ruim aanbod van film, literatuur, theater en beeldende kunst. Breng een bezoek aan het Stedelijk Museum Zwolle, Museum de Fundatie, het Zwolse theater of het Waanders in de Broeren. Laatstgenoemde is een prachtige kerk uit 1466, die is omgetoverd tot een bruisende boekenwinkel met kunst en cultuur en een brasserie. In het centrum bevinden zich de gezellige restaurants en kroegjes om de dag goed af te sluiten.

Sallandse Heuvelrug

Het majestueuze natuurgebied de Sallandse Heuvelrug bestaat uit prachtige bossen, vennen, heide en andere flora en fauna. Vele zeldzame diersoorten, zoals de korhoen, de nachtzwaluw, de hazelworm en de zandhagedis hebben zich genesteld in dit gebied. De korhoen is zelfs bedreigd met uitsterven en de laatste populatie die nog aanwezig is in Nederland bevindt zich in dit grondgebied. Maar niet alleen qua diersoorten is dit een bijzonder natuurgebied. In de loop der jaren is de heide vergrast en zijn er bomen geplaatst. Om het oppervlak van de heide terug te winnen en te waarborgen zijn er Schotse Hooglanders geplaatst. Deze dieren voorkomen op deze manier een nieuwe graslaag. Vanaf de bergen heeft men uitgestrekte vergezichten, een unicum in de Nederlandse natuur. Het park is sprookjesachtig dankzij het sterrenobservatorium de Palthetoren, dat boven het park uittorent.   


0 personen kijken naar deze deal

Kies een aankomstdatum

  Laagste prijs
  Beschikbaar
  Niet beschikbaar

Fletcher Hotel Restaurant Hellendoorn

 • Restaurant
 • Bar
 • Buitenterras
 • Zonnebank (tegen toeslag)
 • Sauna (tegen toeslag)
 • Tafeltennis
 • Biljarttafel
 • Fietsverhuur (tegen toeslag)
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkeren

Het fraai gelegen Fletcher Hotel Restaurant Hellendoorn beschikt over 28 comfortabele kamers en ligt in Hellendoorn vlakbij het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Het hotel beschikt over een bar, een modern à la carte restaurant, een buitenterras, een biljarttafel, een sauna en een zonnebank. Daarnaast biedt het hotel fiets- en E-bikeverhuur, zodat je prachtige fietstochten kunt maken en er zijn vele wandelroutes die je kunt volgen. Je kunt gratis parkeren bij het hotel en er is gratis WiFi aanwezig.


Aanvullende informatie

 • TravelDeal fungeert als reisagent voor Fletcher Hotel Restaurant Hellendoorn.
 • Fletcher Hotel Restaurant Hellendoorn is verantwoordelijk voor de uitvoering van het arrangement.
 • In geval van annulering, wijziging of als je niet komt opdagen (no-show) wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
 • Dit arrangement is gebaseerd op een bezetting van twee personen op de kamer. Bij een lagere bezetting wordt een eenpersoonstoeslag van 100% in rekening gebracht.
 • Voor de boeking van dit arrangement worden boekingskosten van €19,95 in rekening gebracht.


Faciliteiten

WiFi

WiFi beschikbaar

Ja, gratis

Huisdieren

Huisdieren toegestaan

Ja, op aanvraag, €10 per huisdier per nacht. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice alvorens je boekt.

Parkeren

Parkeerplaats bij hotel

Ja, gratis

Overige kosten

Eenpersoonstoeslag

100%

Boekingskosten

€19,95

Diensten en Entertainment

Fietsverhuur

Ja, €10 per fiets per dag / €20 per E-bike per dag

Sauna

Ja, €7,50 per persoon per uur

Solarium

Ja, €5 per kwartier

Toegankelijkheid

Lift

Ja

Rolstoeltoegankelijk

Nee

Restaurant

Bar

Ja

Restaurant

Ja

Receptie

Check-in

14:30 - 23:00

Check-out

07:00 - 10:30

Openingstijden

07:00 - 23:00

Kamers

Aantal kamers

28

Belasting

Tax & Handling Fee

Prijzen zijn exclusief Tax & Handling Fee.
Deze bedraagt € 2,00 per persoon per nacht en moet worden voldaan in het hotel.Fletcher Hotel Restaurant Hellendoorn
Johanna van Burenstraat 9
7447 HB Hellendoorn (nl)
Deze deal Andere deals

Volg ons op: