0:0:0
Koop nu
€ 33,00 51%
v.a. € 15,95 p.p. i

Ontspannen dagje uit bij wellnessresort Zwaluwhoeve

1x Dagentree geldig t/m febr. 2019Ontspannen dagje uit bij wellnessresort Zwaluwhoeve

€ 33,00 51%
v.a. € 15,95 p.p. i

0:0:0
Koop nu

1x Dagentree geldig t/m febr. 2019Ontspannen dagje uit bij wellnessresort Zwaluwhoeve
1x Dagentree geldig t/m febr. 2019
0:0:0 Koop nu
€ 33,00 51%
v.a. € 15,95 p.p. iEEN HEERLIJKE DAG ONTSPANNEN BIJ WELLNESSRESORT DE ZWALUWHOEVE

Dit prachtige wellnessresort is gevestigd in het midden van het land - nabij Harderwijk - en is voor een deel gevestigd in een authentieke boerderij. Er zijn tal van sauna's, stoom- en zwembaden aanwezig, zodat je zelfs tijdens een koude dag aangenaam kunt relaxen.

Er zijn verschillende soorten sauna's, zoals de sandelhout-, rozen- en de zoutsteensauna. De Finse sauna is met 90 graden Celsius de warmste sauna in dit wellnessresort en is zeker een aanrader voor mensen die vaker naar een sauna gaan. De boomgaardsauna's en Noordlicht sauna zijn eveneens perfect om in te ontspannen. 

Naast de verschillende soorten sauna's zijn er ook diverse baden waar je heerlijk kunt relaxen, zoals het kruidenbad. De whirlpools bevinden zich buiten, zodat je lekker in de frisse buitenlucht kunt genieten. Een weldaad voor je spieren zijn de infraroodcabines.

In de diverse restaurants kun je terecht voor een uitgebreide lunch en 's avonds voor een heerlijk diner. Wil je na het eten even bijkomen of een goed boek lezen bij de open haard? Dat kan in de verschillende relaxruimtes.

EEN DAGJE RELAXEN BIJ DE ZWALUWHOEVE IS PURE VERWENNERIJ VOOR LICHAAM EN GEEST!

Hoe werkt het?

Je koopt bij ons een voucher voor wellnessresort Zwaluwhoeve. Nadat je hebt betaald, ontvang je per mail van ons de voucher met een unieke code. Deze voucher is geldig voor een aankomst tot en met 28 februari 2019. Via de website die vermeld staat op de voucher reserveer je vervolgens een datum bij het wellnessresort.

LET OP! Online reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid voor een aankomst t/m 28 februari 2019. De beschikbaarheid voor deze actie is beperkt, reserveer snel online en garandeer jouw reservering!


Deze deal is inclusief

  • 1x dagentree wellnessresort Zwaluwhoeve


Aanvullende informatie

  • De voucher is geldig vanaf het moment van aankoop t/m 28-02-2019. Online reserveren is verplicht.
  • Eén voucher is geldig voor 1 persoon.
  • De minimale leeftijd voor het entree is 14 jaar.
  • Gekochte vouchers worden onder geen enkele voorwaarde retour genomen.
  • De vouchers zijn niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en kaarten. Daarnaast zijn de vouchers niet inwisselbaar voor contant geld.
  • LET OP! Op vrijdag, zaterdag, zondag, de badkledingdag en in de kerstvakantie geldt een toeslag van €4,95 per persoon (te voldoen aan de Zwaluwhoeve).
  • Voor een overzicht met badkledingdagen kijk je op de website: https://www.zwaluwhoeve.nl/info/badkledingdagen/


Zwaluwhoeve
Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden (nl)
Deze deal Andere deals

Volg ons op: